CONTACT


  031.4050.379

  Sos. Centura 5-6,
      Com. Chiajna, Jud. Ilfov

 Termeni si conditii

Proprietate intelectuala:

Intreg continutul si design-ul www.enyco.ro, precum si orice alt material trimis catre dumneavoastra prin intermediul e-mail-ului sau prin orice alta modalitate (exemplu: articole, descriere produse, etc) apartin societatii si/ sau colaboratorilor sai si sunt protejate de Legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.ensyco.ro fara a detine un document scris care sa ateste permisiunea prealabila din partea Societatii.

Inregistrarea ca utilizator:

www.ensyco.ro poate fi accesat gratuit, iar pentru navigarea in paginile magazinului on-line-ului nu este nevoie de inregistrare ca utilizator. Pentru a beneficia insa de serviciile oferite de magazinul on-line (achizitionarea produselor, primirea newsletterelor, verificarea comenzilor proprii) va trebui sa va inregistrati ca utilizator. Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila a dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.ensyco.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si a Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, avem rugamintea sa le verificati periodic. In cazul in care nu sunteti de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/ folositi serviciile magazinului on-line www.ensyco.ro.

Daca folositi acest magazin on-line, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dumneavoastra de utilizator, creat pe www.ensyco.ro si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dumneavoastra de utilizator, creat pe acest magazin on-line.

Datele Personale:

Prin inregistrarea ca utilizator alwww.ensyco.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa de livrare, care sa permita identificarea dumneavoastra ca utilizator al serviciului www.ensyco.ro.  Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.ensyco.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dumneavoastra.

Procedura de cumparare:

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pewww.ensyco.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: - inregistrarea dumneavoastra ca utilizator alwww.ensyco.ro - identificarea si alegerea produselor dorite - efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza ramburs sau prin transfer bancar/ordin de plata, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si pretul livrarii.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.ensyco.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care magazinul on-line isi deruleaza operatiunile.

CUM CUMPAR?

Preturile:

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.ensyco.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA - taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.

Metode de plata:

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar sau cash (ramburs) la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, veti primi informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi prin e-mail, sub forma unei facturi. Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dumneavoastra, sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea. O data cu livrarea comenzii veti primi si factura fiscala in original a produselor comandate.

Achizitionarea si achitarea produselor de pe magazinul on-line www.ensyco.ro prin transfer bancar:

Puteti cumpara produse prinwww.ensyco.ro urmand 3 pasi: a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe butonul "Trimte comanda". b. Introduceti/confirmati datele dumneavoastra personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoana/ societatea comerciala catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. Daca adresa de livrare nu este aceeasi cu adresa de facturare, va rugam sa specificati acest lucru in spatiul pentru „Informatii suplimentare”. Alegeti metoda dorita de plata dorita si apsati butonul de „Plaseaza comanda”. Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe magazinul on-line, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dumneavoastra, urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt timp.

In procesul efectuarii platii prin transfer bancar, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata, numarul facturii primite prin e-mail, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa office@ensyco.ro, in maximum 24 de ore, pentru a putea expedia comanda.

Descrierea si returnarea produselor:

www.ensyco.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea,www.ensyco.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.ensyco.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe magazinul on-line, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a magazinului on-line si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Returnarea produselor

Orice mentiuni cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul coletului se face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, in prezenta agentului curier si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatie ulterioara, cu privire la acest aspect, se considera nula.

Legislatia aplicabila:

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.ensyco.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, O.U.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiilewww.ensyco.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei.

Prezentarea ofertei:

Compania noastra isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe magazinul on-line www.ensyco.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe magazinul on-line www.ensyco.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe magazinul on-linewww.ensyco.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.


Brands